Slideshow-home

but-wild-pianos

but-frontpage-duo
but-frontpage-omb
but-gastoptreden

Duo de Dellenoy Brothers

duo-150x150De broers Andy & Berry Dellenoy bieden muzikaal entertainment voor uw feest of evenement. Of het nu een knalfeest moet worden op uw bruiloft, een supergezellige party in uw café of een stijlvolle receptie op uw bedrijf. Met duo de Dellenoy Brothers zit u altijd goed!
Duo de Dellenoy Brothers bieden als duo een ongekende show, ze zijn te boeken als losse zangers maar ook als avondvullend duo met live bespeelde instrumenten. Deze twee zeer begaafde zangers/toetsenisten kunnen de hele tent op z’n kop zetten. Maar ook zijn ze uitstekend op hun plaats op de plaatsen waar meer stijl verwacht wordt en het publiek lekker wil dansen. Ze zijn zeer geschikt voor natuurlijk de welbekende familiefeesten. Door hun gevoel voor entertainment, hun virtuoze spel, hun zangkwaliteiten en hun acts is dit duo ongekend!

Doordat zij hun instrumenten nog steeds 'echt' bespelen kunnen zij direct inspelen op de wensen en verzoekjes van het publiek. Het is echt: "U vraagt, wij draaien" waardoor hetzelfde effect bereikt wordt als het beroemde duelling-piano's concept, ... maar dan op keyboards. Men roept een verzoek, het duo speelt het direct. Het duo hoort iemand iets zingen in de zaal, zij spelen direct mee! Hierdoor is er een perfecte interactie tussen het publiek en de artiesten mogelijk.
 

Wild Pianos - show met twee pianovleugels

wildpianoz-150x150En wilt u echt iets spectaculairs? Dan bieden wij de Wild-Pianos dueling pianoshow. Neem twee witte pianovleugels, zet daar twee showbeesten achter die beide geweldig kunnen zingen en entertainen, en die dan ook nog eens de piano's als echte virtuozen bespelen, dan heb je "Wild Pianos". Een geweldige pianoshow met de beste muziek en heerlijk entertainment. Deze show wordt vaak geboekt door high-class evenementen, feesttent- & open plein optredens, maar ook door particulieren die echt iets speciaals wensen.

 

One man band - Alleen, maar toch volledig

andy-150x150Dit is een ongekende show, Andy Dellenoy's eenmans-orkest is een entertainer/zanger/toetsenist die de hele tent op z’n kop weet te zetten. Maar hij is ook uitstekend op zijn plaats op de locaties waar stijl en bescheidenheid verwacht wordt. Geschikt voor alle soorten feesten waar het dak er af mag, maar ook voor heerlijke achtergrond muziek zoals een diner-dansant. Door zijn gevoel voor entertainment, het virtuoze spel, de zangkwaliteit en de leuke kleine acts is deze one-man-band ongekend en verrassend!

 

Full time professionals met veel mogelijkheden

Wij bieden als full-time professionals vele mogelijkheden. Als losse entertainers/gastzangers of met een avondvullend programma. ... Teveel om op te noemen. Daarom hebben wij voor u alles uitgebreid op deze website geplaatst. Wij komen uit het brabantse Roosendaal, maar wij toeren door heel Nederland om de optredens te verzorgen.

Heel veel plezier en hopelijk snel tot ziens. En heeft u nog vragen of wensen, laat het maar weten, wij zullen ons best doen voor u.