Slideshow-demo

Dellenoy Brothers @ Cafe de Hoop

tv-duo-cafe-de-hoopEen leuke en vooral super gezellige compilatie van een optreden met de Dellenoy Brothers! Muziek voor jong en oud! Het was in een cafe tijdens de kermis. Het publiek was zeer gevarieerd en daardoor konden we werkelijk van alles wat spelen. Wij hebben het super gezellig gehad. Het beeld en geluid is opgenomen met een GSM.

Dellenoy Brothers @ Parkzicht

tv-parkzichtEen filmpje gemaakt met een eenvoudige camera. De kwaliteit laat wel te wensen over, maar het gaat om het idee. Maar dan toch nog even voor alle duidelijkheid: De geluidskwaliteit is dermate slecht, dat het niet te vergelijken is met het zaalgeluid. De camera pakt het geluid waar de camera naar 'kijkt', dus niet het volledige geluid.

Toch vinden we het leuk om u het filmpje te tonen, want het geeft in ieder geval een leuke impressie van de mogelijkheden. In zaal Parkzicht gaat het echt om entertainen, dansen en feesten. Ten overvloede zeggen wij nogmaals dat dit een van de mogelijkheden is van de Dellenoy's. Ook voor recepties e.d. hebben wij een perfect programma.Wij passen ons repertoire aan ons publiek aan. De ene avond spelen veel foxtrotjes, maar op een andere avond weer voornamelijk top100, het is maar net wat voor een soort publiek er aanwezig is.

De Dellenoy Brothers - Blijf Bij Mij

tv-blijf-bij-mijOp veler verzoek hebben wij ons uiterste best gedaan om voor onze fans een leuke videoclip in elkaar te steken! We hadden wat beeldmateriaal uit onze studio, en van een optreden waarin wij het nummer brengen van André Hazes en Gerard Joling: "Blijf Bij Mij"... Na enige uren hebben wij dit voor jullie gemaakt! Speciaal voor onze trouwe fans :)

Dellenoy Brothers Live

tv-moederoversteEen opname van het optreden van Andy en Berry in café Moeder Overste in Roosendaal. Een supergezellige avond tijdens de kermis met veel dansen en meezingen :) Met dank aan Cafe Moeder Overste die dit voor ons mogelijk gemaakt hebben!

Optreden Lepelstraat 2010

tv-lepelstraat010611Wij hebben van iemand uit het publiek een filmpje op youtube mogen ontvangen. Heel erg leuk in elkaar gezet! Het geluid laat wat te wensen over omdat de videocamera het live-geluid in de zaal heeft opgenomen. Maar... toppie!! Onze dank gaat uit naar DJ Con uit Lepelstraat.

She's so High - Tal Bachman

tv-shes-so-highBerry Dellenoy heeft onlangs in zijn thuis studio 'zijn' versie van She's So High opgenomen. Dit op veler verzoek van enthousiaste fans. Berry was in zo'n creatieve bui, dat hij er gelijk een videoclipje van heeft gebrouwen Laughing

Jammen in de studio

tv-jamming-writing-on-wallSoms zijn we gewoon lekker even aan het jammen voor ons eigen plezier. Thuis, ... in de studio. In dit geval het lied "Writing on the wall" van de Mavericks. En soms nemen we het snel even op...

Andy Dellenoy-Have I told you lately

tv-Andy-have-I-toldIk ben ook eens even bezig geweest met het maken van een filmpje voor youtube. Pfff, best nog wel een hoop werk. Maar, wel leuk om te doen. Ik heb een nummer van Elvis ingezongen: "Have I told you lately". Gewoon een lekker nummer om te zingen. Laat even weten wat je ervan vindt. Ik ben benieuwd. .... mijn eerste, allereigenste videoproductie ....

Berry Dellenoy - I'm so Hurt

tv-berry-hurtWat een heerlijk nummer: "I am so hurt" van Timi Yuro. Maar dat Berry Dellenoy dat ook heerlijk kan zingen hoort u op dit filmpje. Telkens als Berry dat nummer heeft gezongen krijgt hij applaus uit de zaal.
(Gefilmd met een simpel webcammetje.)

Andy - Music of the night

tv-andy-music-of-the-nightAndy Dellenoy zingt "Music of the night" uit de musical "Phantom of the opera". Dit wordt eigenlijk nooit gezongen tijdens optredens.


Berry Dellenoy - Under my skin

tv-berry-under-my-skinTijdens recepties, in een restaurant of lounge sessies brengen wij de heerlijkste luistermuziek. Waaronder deze prachtige versie van Berry van het nummer "Under my skin" van Frank Sinatra.

Filmpje gemaakt door fanclub

tv-lepelstraat260811Van onze fanclub mochten wij dit filmpje ontvangen, en vonden het zeker leuk om het op onze website te plaatsen. Het is gemaakt tijdens een optreden in zaal Leonita's in Lepelstraat (aug. 2011). Onze dank gaat uit naar DJ Con, want hij heeft dit filmpje weer superleuk in elkaar gezet. En zeker als je bedenkt dat het met een telefoon toestel is gefilmd. Toppie jongens!! Thumbs up voor de fanclub :)

Drummen op een keyboard

tv-berry-keyb-drumBij Berry zit het drummen in zijn bloed. Hij kan drummen op een drumstel, maar ... Wist u dat je ook kunt drummen op onze keyboards? Echt waar! Wij tonen u hier een (slecht) youtube filmpje van Berry waarin hij laat zien wat hij kan met een drumstel uit onze keyboards. Live gespeeld, dus geen trukjes of automatische dingetjes.

Social Media

facebook googleplus twitter youtube