Slideshow-duo

Bruiloft / Privefeest

Cont-bruiloftUw bruiloft, verjaardag of jubileum met de Dellenoy Brothers.
Een privé-feest begint over het algemeen met een receptie, of met het ontvangen van alle gasten.
Het ligt voor de hand dat de muziek dan niet te luid mag zijn.  De gasten willen elkaar gedag zeggen, en even bijkletsen. Maar..., het moet een feest worden toch?  Dus lekker de dans openen met de feestvarkens.  En dan... zien waar het eindigt!  Dansmuziek, feestmuziek, top 40, soul, rock en roll, meezingen.  Alles is mogelijk!

Lees meer...

Live muziek voor Feesttent, Café of Camping?

cont-duoUw gasten laten meezingen, vermaken, entertainen, gewoonweg FEESTEN! De Dellenoy Brothers zijn gespecialiseerd in het vermaken van uw publiek. Ze zingen, ze entertainen en ze spelen hun muziek live! Van Hazes tot Robbie Williams, van pop naar rock en feestmuziek, en alles wat er tussen zit.

Lees meer...

Gastzangers op uw evenement

cont-zangersHet duo de Dellenoy Brothers zijn uw ideale aanvulling op uw bestaand evenement of feest. Als twee enthousiaste (feest-) zangers vermaken zij uw publiek als geen ander. Met bekende meezing muziek of met hun eigen liedjes. Hun samenzang en kwaliteit zal uw publiek verbazen.

Lees meer...

Dans middag/avond

cont-dansenRegelmatig verzorgen de Dellenoy Brothers supergezellige dansmatinee's. Lekker dansen op ouderwets gezellige muziek.  Veelal Nederlandstalig, maar natuurlijk ook heel veel andere bekende en dansbare muziek. Zij spelen voor u de heerlijkste foxtrotjes, tango's, lekkerste swingetjes, chachacha's, walsen,... noem maar op.

Lees meer...

Uw bedrijfs evenement

cont-b2bDuo de Dellenoy Brothers zijn uitermate geschikt om uw bedrijfsfeest vorm te geven. Ze hebben een professionele houding en weten zich als geen ander aan te passen aan uw wensen. Dit kan varieren van een stijlvolle receptie met aangename luistermuziek, tot een knallend personeelsfeest. Laat ons weten wat uw wensen zijn; de Dellenoy's verzorgen voor u de (muzikale) invulling.

Lees meer...

Country & Amerikaans thema

cont-countryZowel Andy als Berry zijn zeer begaan met de country muziek. U zult geen spijt krijgen als u hen voor uw country thema avond kiest. En heeft u een Amerikaans thema? Dan zal het duo diverse leuke passende acts brengen die daar uitstekend bij passen. Mr. L Vis, Mr. Kauwboy en Berry Lee Lewis like rock&roll.

Lees meer...

Social Media

facebook googleplus twitter youtube