Slideshow-duo

Bruiloft / Privefeest

Cont-bruiloftUw bruiloft, verjaardag of jubileum met de Dellenoy Brothers.
Een privé-feest begint over het algemeen met een receptie, of met het ontvangen van alle gasten.
Het ligt voor de hand dat de muziek dan niet te luid mag zijn.  De gasten willen elkaar gedag zeggen, en even bijkletsen. Maar..., het moet een feest worden toch?  Dus lekker de dans openen met de feestvarkens.  En dan... zien waar het eindigt!  Dansmuziek, feestmuziek, top 40, soul, rock en roll, meezingen.  Alles is mogelijk!

Cont2-bruiloft3Uw bruiloft moet een spetterend feest worden, dat over 50 jaar nog herinnerd moet worden. Maar ook tijdens uw verjaardag of jubileumfeest mag een groot feest verwacht worden.

We willen lekker dansen en feesten. Dan heeft u met "duo de Dellenoy Brothers" een uitstekende keuze. Zij brengen alle soorten muziek en weten uw gasten als geen ander op de vloer te krijgen. En natuurlijk alles live gezongen en gespeeld! Met duo de Dellenoy Brothers haalt u echte professionals in huis voor een amateur prijs.

Een bruiloft of een privé-feest begint over het algemeen met een receptie, of met het ontvangen van alle gasten. Het ligt voor de hand dat de muziek dan niet te luid mag zijn.  Uw gasten hebben elkaar al een tijd niet gezien dus willen ze elkaar gedag zeggen, en even bijkletsen. Duo Dellenoy speelt dan lekker in het gehoor liggende muziek. Ze zullen dan nog niet op de voorgrond treden. Zo kunnen uw gasten op een aangename manier iedereen begroeten.

Maar..., het moet een feest worden toch?  Dus gaan we lekker de dans openen met de feestvarkens.  En dan... zien waar het eindigt!  Dansmuziek, feestmuziek, top 40, soul, rock en roll, disco, latin, Nederlandstalig meezingen.  Alles is mogelijk! De muziekkeuze ligt niet van te voren al vast. Tijdens het zingen van een lied wordt bepaald wat het volgend nummer gaat worden. Daardoor kunnen we goed inspelen op het publiek.

cont2-bruiloft2Cont2-bruiloft

Uw wensen worden vooraf al besproken met u, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. In de praktijk zal er rekening gehouden worden met uw wensen, maar we houden ook heel goed in de gaten wat het publiek graag wil horen. Daardoor ontstaat er een grandioos feest waarbij iedereen het naar zijn zin heeft.

Heel vaak zijn er sketches van de gasten.  Geen probleem!  Er is een microfoon beschikbaar.  Het komt vaak voor dat Andy en Berry begeleidend meespelen. Opmerking:  Er is standaard GEEN cd-speler aanwezig.  Tip: Geef onze contactgegevens aan uw ceremoniemeester. Dan kunnen zij ons benaderen voor informatie of vragen betreffende uw sketches!

Natuurlijk een afsluiting die over 50 jaar nog herinnerd moet worden! Moet het een knalfeest worden?
Dan zijn de Dellenoy Brothers er voor u!

Social Media

facebook googleplus twitter youtube