Slideshow-duo

Live muziek voor Feesttent, Café of Camping?

cont-duoUw gasten laten meezingen, vermaken, entertainen, gewoonweg FEESTEN! De Dellenoy Brothers zijn gespecialiseerd in het vermaken van uw publiek. Ze zingen, ze entertainen en ze spelen hun muziek live! Van Hazes tot Robbie Williams, van pop naar rock en feestmuziek, en alles wat er tussen zit.

Sleutelwoord = Meezingen !!!

cont2-duo2Beide virtuozen spelen met gemak bijna elk lied waar het publiek om vraagt.  Zit het verzoekje niet in het repertoire?  So what??  Zolang de melodie bekend is, wordt het gespeeld door de Brothers.  Ze spelen op hun keyboards nagenoeg alles! Hiermee verrassen ze telkens weer het publiek, en, ... veel belangrijker ... het publiek voelt zich betrokken bij de show.  Ze vinden het gewoonweg fantastisch dat hun verzoekje toch gespeeld wordt! Bij dit duo kan het echt; "u roept, wij draaien".

Tevens hebben ze vele professionele orkestbanden om ook los van hun keyboards de mensen te kunnen entertainen. Daarbij kunnen ze hun zang- en entertain kwaliteiten goed tonen. Het publiek is altijd aangenaam verrast door het enthousiasme en de kwaliteit van "duo de Dellenoy Brothers".

Zo krijgen we iedereen op de vloer!  Zelfs de verlegen mensen staan binnen enkele minuten met hun handen in de lucht hard mee te zingen.  En mochten het geen dansers zijn, of is er gewoonweg geen dansruimte, dan gaan we zingen, zwaaien, stampen, ... FEESTEN! Het duo beschikt over een enorm repertoire en zij zullen hun repertoirekeuze on-the-fly bepalen aan de hand van de binnengekomen verzoekjes, of het soort publiek.  Ze zullen het repertoire afwisselen, maar 1 ding blijft altijd:... meezingen en entertainment!

Buiten het allround- en feestrepertoire kunt u tijdens een feestavond ook het volgende verwachten:
- Een 70's discoset, met aangepaste kleding
- Een optreden van Andy Dellenoy als Mr. L. Vis, de ludieke Elvis met bekende Elvis hits
- Een caribisch feest met een heuse, en unieke(!), percussie act van Berry Dellenoy
- En zo hebben we nog wel enkele leuke verrassingen!

cont2-duoU ziet, de mensen vermaken en entertainen, met zang en muziek op professioneel niveau. De ervaring leert dat in een café niet alleen de feestknallers, maar ook nederpop en top40 zeer gewild zijn. Door de interactie met uw klanten, zullen ze interesse blijven houden in de avond.  Meestal lekkere vrije tijd kleding.  Behoorlijk volume- niveau.  Het kan zijn dat uw vloer nadien een behoorlijke poetsbuurt nodig heeft!!

De nadruk in een café ligt voor de Dellenoy Brothers vooral op entertainen en feesten. Ter volledigheid; Zij zijn geen nederpop band, maar een all-round orkest!  Die ook Nederpop spelen, maar ook alle andere muziekstijlen, van wals tot soul.  Zo is het voor iedereen een leuke band. Hun kracht ligt bij het feesten met Nederlandstalig- en allround repertoire.

Veel van DDB's klanten zijn caféhouders.  Waarom?  Gewoon altijd berengezellig EN goede kwaliteit/prijs verhouding!

Social Media

facebook googleplus twitter youtube