Slideshow-duo

Country & Amerikaans thema

cont-countryZowel Andy als Berry zijn zeer begaan met de country muziek. U zult geen spijt krijgen als u hen voor uw country thema avond kiest. En heeft u een Amerikaans thema? Dan zal het duo diverse leuke passende acts brengen die daar uitstekend bij passen. Mr. L Vis, Mr. Kauwboy en Berry Lee Lewis like rock&roll.

 mrlvis2Amerikaans themafeest

Duo de Dellenoy Brothers bieden uitgebreide mogelijkheden en repertoire om uw Amerikaans themafeest invulling te geven. Zo kunnen zij uw gasten trakteren met diverse acts:
- Een optreden van Mr. L. Vis, met bekende Elvis songs, gebracht door een ludieke Elvis.
- Een optreden van Mr. Kauw Boy, met bekende countrysongs. En het is zelfs mogelijk dat hij uw gasten uitnodigt om een heuse line-dance te leren.

Onze muziekkeuze zal zich voornamelijk richten op de Amerikaanse cultuur. Rock en Roll met diverse nummers van Jerry Lee Lewis, natuurlijk live gespeeld en even energiek als Jerry himself. En uiteraard ook diverse country nummers, maar ook soul, blues en seventies. Op een themafeest zal de muziekkeuze herkenbaar zijn voor het grote publiek. Dus, ... bekende liedjes.

 

 U wilt country muziek?   Avondvullend of als gastoptreden.

Dan komen de gitaren, hoeden, laarzen, e.d. tevoorschijn. Zowel Andy als Berry hebben heerlijke countrystemmen. De goede uitspraak, de juiste 'snik'. Tevens hebben ze een perfecte harmonieuze samenzang. De muziekkeuze zal voornamelijk country zijn op deze avond, maar een uitstapje naar wat Rock en Roll of zoiets maakt het geheel extra gezellig. Er is genoeg country repetoire aanwezig om een avondvullend optreden te kunnen verzorgen!

cont2-countryWaarom de Dellenoy Brothers voor uw country optreden?

Zij brengen naast perfecte countrymuziek ook entertainment!!!  Publiek laten meezingen, opzwepen, zelf meedansen met line-dansen, enz. enz.  Zoals bijna standaard bij de Brothers, niet alleen maar mooi zingen en muziek maken, maar ook de mensen vermaken.  Met bekende, en onbekende, countrymuziek.

Voor de line-dancers
Het duo maakt gebruik van heel veel nummers, waar altijd op gedanst kan worden.  Echter, gezien de huidige ontwikkeling van het country dansen op 'moderne' muziek, kiezen ze voor de country muziek en niet specifiek het line-dancing muziek.  Met uitzondering van bijvoorbeeld de Mambo no.5 omdat deze ook in het all-round repertoire is opgenomen.

Er is ook een country thema set!

Inclusief kleding, hoed, gitaar enz. Een set van 30 minuten country muziek via muziekbanden.  Ideaal voor de pauze opvulling van een bijvoorbeeld een band.  Of, u verrast uw gasten met een leuke country set.  Vraag naar de mogelijkheden!

  • Een leuk weetje:  Andy heeft het TV programma 'Geknipt voor het vak' gewonnen met 2 nummers van Garth Brooks.  Zie ook het verslag in het fotoboek.
  • Nog een weetje:  Andy heeft ook de Roosendaalse country talentenjacht gewonnen in 1993 met een eigen nummer, A dreamers world.
  • En wist u dat op Andy's CD-album "Dreams" prachtige countrynummers zijn opgenomen?

country1Laten we eens enkele schriftelijke reacties van publiek bekijken:

De feestavond van de WCHLD was zoals gewoon weer erg gezellig. Dit werd mede veroorzaakt door de uit Roosendaal afkomstige artiesten Dellenoy. Vele bekende artiesten leken het podium van het Parochiehuis in Klundert te betrekken: Garth Brooks, Kenny Rogers, John C. Fogerty, noem maar op. Ook was er regelmatig ruimte voor humor en het virtuoze synthesizerspel in combinatie met de, zo te zien aangeboren, humor van de Dellenoy's versterkten de gezelligheid.
Dat men het niet alleen hoefde te hebben van de melancholische Country and Westernmuziek, werd bewezen met de uitvoering van het "Grote Kabouterlied" van Kabouter Plop. Kortom, artiesten om niet gauw te vergeten!

 

Of bijvoorbeeld het volgende e-mail bericht, van de secretaris van West Corner Heartbreak Line-Dancers:

Graag wil ik jullie bedanken voor de bijzondere avond die je ons bezorgt hebt
Het verassend optreden is voor ieder van onze leden als heel bijzonder
ervaren.

Social Media

facebook googleplus twitter youtube