Slideshow-duo

Dans middag/avond

cont-dansenRegelmatig verzorgen de Dellenoy Brothers supergezellige dansmatinee's. Lekker dansen op ouderwets gezellige muziek.  Veelal Nederlandstalig, maar natuurlijk ook heel veel andere bekende en dansbare muziek. Zij spelen voor u de heerlijkste foxtrotjes, tango's, lekkerste swingetjes, chachacha's, walsen,... noem maar op.

cont2-dansen1Andy heeft jaren bij het bekende dansorkest "De Toendra's" gezongen. Berry heeft bij diverse allround orkesten gespeeld zoals "Gently" en "Heatcliff". Beide broers hebben een berg aan ervaring. En dat is te merken bij de dansmatinee's! Ze voelen perfect aan waar de mensen behoefte aan hebben en welke dans het beste volgt op hun voorgaand liedje.

Uw publiek wil maar 1 ding; dansen! Maar duo "de Dellenoy Brothers" brengen dat wel met een (behoorlijk) vleugje extra entertainment. Niet alleen maar statisch op het podium staan en je muziekje maken. Maar de mensen op een leuke manier aanspreken, zelf een dansje meedoen, ervoor zorgen dat de mensen de band als een beleving ervaren.

cont2-dansenHet is tenslotte live-muziek! En dat mag ook best duidelijk gemaakt worden. Een DJ draait zijn plaatjes achter elkaar. Maar het duo weet de mensen ook te entertainen. Een zeer belangrijke factor omdat uw publiek echt het idee moeten krijgen dat ze 'uit' zijn. Daarom hechten de Dellenoy's veel waarde aan een stukje entertainment. Niet zo overdreven als in een feestcafe, maar ze zullen wel een interactie met uw gasten onderhouden.

Veelal staat het publiek verbaast over de kwaliteiten van Andy en Berry. Zowel hun zang als hun instrumenten beheersen zij als geen ander. De mensen die even niet dansen, luisteren met genot naar dit tweetal. Het is een beleving om te zien, en om te horen. Overigens kunt u op onze hoofdpagina twee leuke demo filmpjes zien, zodat u een indruk krijgt over een optreden van Andy en Berry tijdens een dansmatinee.

Het is bijna overbodig om te vermelden dat de Dellenoy's beschikken over een uitgebreid dansrepertoire. Zo komen de fijnste walsen, foxtrotjes, rhumba's, chachacha's, jive's, tango's voorbij op de dansmatinee.

Alles live gespeeld en heerlijk gezongen. Let's sing & swing!

Social Media

facebook googleplus twitter youtube