Slideshow-duo

Uw bedrijfs evenement

cont-b2bDuo de Dellenoy Brothers zijn uitermate geschikt om uw bedrijfsfeest vorm te geven. Ze hebben een professionele houding en weten zich als geen ander aan te passen aan uw wensen. Dit kan varieren van een stijlvolle receptie met aangename luistermuziek, tot een knallend personeelsfeest. Laat ons weten wat uw wensen zijn; de Dellenoy's verzorgen voor u de (muzikale) invulling.

cont2-b2bU heeft een receptie, opening of productpresentatie
Dit is natuurlijk formeel.  De muziek keuze wordt hier op aangepast met wat algemene- of achtergrond muziek.  Makkelijk in het gehoor liggend, en eventueel dansbaar.  De Dellenoy Brothers blijven netjes in stijl op de achtergrond. Gewoonweg een heerlijke, onbezorgde opluistering van uw event. Volumes worden natuurlijk op een aangenaam niveau gezet!

 

U heeft een personeels avond
U wilt het beste voor uw collega's.  Daarom wordt er een leuke avond georganiseerd door uw PV.  Heeft u een etentje of buffet, dan wordt er wederom achtergrond muziek gespeeld.
Wordt het een diner-dans├ónt?  Dan komen er de foxtrotjes, cha cha's, tango's, enzovoort. U wilt een leuke feestavond met een "echt feest"?  No problem!  Mits iedereen met een goed humeur komt. ;)
Het mag duidelijk zijn dat alles te regelen valt.  Uw muzikale wensen... de Dellenoy's muzikale oplossingen!

En heeft u een leuke thema avond?  Het duo zal er alles aan doen om zich aan te passen aan uw thema. Zo bieden wij standaard al de volgende mogelijkheden:
- Nederlandstalig piratenfestival, van Hazes tot Jan Smit. Gezelligheid is troef.
- Thema Amerika; Country en western, Rock en Roll, Soul, Disco, Inclusief cowboy- en Mr. L.Vis act.
- Thema Caribisch, zomerse klanken inclusief percussie act

Social Media

facebook googleplus twitter youtube