entertainment-informatie

Hot en populair repertoire

De gebroeders doen altijd hun uiterste best om de nieuwste hits in hun repertoire te voegen, om zo tijdens uw feest of evenement de gasten te voorzien van hedendaagse hits en ijzersterke knallers!

Deze lijst is een weergave van de laatste toevoegingen aan ons repertoire. Wij proberen deze lijst zo goed als mogelijk up-to-date te houden...

Lees meer...

Nederlandstalig repertoire

Het Nederlandstalig repertoire van Andy en het duo Dellenoy is zeer uitgebreid. In een cafe of op feestjes is dit namelijk het beste om het publiek te laten meezingen. De lijst is groot, maar dat komt dat er niet alleen nederfolk in staat (Frans Bauer/Jan Smit/Hazes/Frans Duyts ..) maar ook nederpop (Nick en Simon, Blof, de Dijk ..). ....

Lees meer...

Sing-a-long party repertoire

Hoe maken de Dellenoy's er nou een feestje van? De liedjes die wij vaak gebruiken om een cafe al galmend mee te laten zingen. Liedjes die iedereen kent, of die een hoge meezingwaarde hebben. Vooral wanneer er al 'een pilsje' gedronken is, slaan deze liedjes goed aan en maken we er een gezellig sfeertje van.
De kunst is om aan te voelen wanneer (en hoe) de liedjes op het juiste moment gespeeld worden. En die kunst verstaan de Dellenoy's !!

Lees meer...

Latin & Caribisch repertoire

Regelmatig hoort u tijdens de optredens van Andy of het duo latin muziek voorbij komen. Opzwepend, lekker dansbaar en enorm sfeerverhogend!

Lees meer...

Easy listening repertoire

Muziek die gespeeld wordt tijdens een lounge-avond, diner, receptie of tijdens momenten die zich daarvoor lenen op een feestavond. Denkt u bijvoorbeeld aan een hapjesbuffet tijdens een bruiloft.
Wij 'vragen' geen aandacht van het publiek! Er kan wel interactie plaatsvinden, maar altijd op een bescheiden manier. De nadruk ligt echt op: "achtergrond muziek spelen."

Lees meer...

Rock and Roll repertoire

De gouden Rock en Roll tijd. Veel sfeer, lekker swingen en rollen. Deze muziek laat ons altijd lekker enthousiast op de keyboards rammelen met de pianosolo's, saxofoon riffs en uit je dak gaan met het zingen.

Lees meer...

Country repertoire

Country muziek is een erg breed begrip. Ons country repertoire is behoorlijk uitgebreid en we kunnen daarom ook zonder moeite de hele avond in 'countrysferen' blijven. Let wel, wij maken niet specifiek muziek voor de linedancers. Omdat wij vaak inspelen op het publiek kan het zijn dat een liedje verlengd of verkort wordt, waardoor de 'dans' helemaal door de war raakt. (Een line-dans wordt vaak tot op de tel nauwkeurig ingestudeerd.) Ook bij country (thema) avonden is het entertainment aspect belangrijk. Het moet herkenbaar zijn, het moet meezingbaar zijn. En af en toe lekker opzwepend, en daarna weer een luistersong bijvoorbeeld. Het repertoire biedt uitgebreide mogelijkheden. En vergeet niet, er kan altijd nog gecombineerd worden met het andere repertoire!

Lees meer...

Divers repertoire

Ons (voornamelijk) engelstalig repertoire. Er zit echt van allerlei soorten muziek tussen. Van Soul tot Top40, van foxtrot tot disco.

Lees meer...

Social Media

facebook googleplus twitter youtube